Perempuan ini mudah jatuh hati kalau lelaki itu berkata-kata manis dengan si dia, bergurau senda tetapi tak semua lelaki yang mengambil serius yang menandakan mereka ini serius dengan anda. Jangan terlalu cepat perasan, tapi anda perlu perhatikan beberapa tanda ini yang boleh menjadikan lelaki itu betul sukakan & mahukan anda.

  1. MENUNJUKKAN EFFORT

Lelaki yang berusaha untuk mendapatkan anda, mereka ini sanggup untuk melakukan apa sahaja untuk membuktikan kepada anda bahawa mereka ini serius dengan anda. Contoh, kalau lelaki itu dari awal perkenalan mungkin seorang yang tidak bekerja tetap tetapi dia berusaha untuk mencari satu pekerjaan tetap untuk membuktikan anda yang mereka ini boleh berjaya.

  1. SUKA CAKAP TENTANG MASA DEPAN

Tanda-tanda seorang lelaki itu serius dengan anda, mereka akan mula bercerita tentang masa depan dengan anda. Bermaksud bagaimana kehidupan mereka dengan anda apabila di masa hadapan. Apa yang anda mahukan di masa hadapan dengan si dia. Jarang untuk berjumpa lelaki yang serius untuk bercakap tentang masa depan dengan wanita yang tidak disukai.

  1. BAWA JUMPA ORANG TUA 

Lelaki yang serius dan menginginkan anda, pasti mereka akan bawa anda untuk berkenalan dengan kedua ibu bapa serta menyatakan hasrat yang mereka ingin menghalalkan anda. 

  1. SANGGUP BUAT APA SAHAJA

Lelaki sukakan cabaran dan kalau mereka inginkan satu perkara itu mereka akan berusaha sehingga berjaya mendapatkan. Sebegitu juga jikalau mereka inginkan anda, mereka sanggup untuk lakukan apa sahaja asalkan anda boleh menjadi milik mereka.

  1. KENALKAN ANDA DENGAN KAWAN-KAWAN MEREKA

Tak semua lelaki ingin kenalkan anda bersama kawan-kawan mereka. Lagi-lagi kalau kawan mereka jenis suka judge orang dan inginkan kawan mereka pilih yang cantik. Tetapi kalau lelaki itu dah mula perkenalkan anda dengan kawan-kawan mereka itu tanda mereka serius dengan anda. Kalau ada apa-apa masalah yang berlaku anda boleh rujuk atau meminta pertolongan dengan kawan-kawan dia. 

Penulis : Izzah